Dit evenement is geweest

Als een donderslag bij heldere hemel is Strohm op vrijdag 15 maart terug in Hedon met niemand minder dan De Sluwe Vos (DJ set), Julian Anthony en Sonurber!

DE SLUWE VOS

Als iemand de afgelopen jaren een impact op de Nederlandse elektronische muziekscene heeft gehad dan is het wel De Sluwe Vos. Hij sloeg een brug tussen de fijnproevers van electronische muziek en het publiek die het genre tot dan toe nog niet kende, en droeg daarmee eigenhandig bij aan de populariteit van electronische muziek in Nederland. Aan een DJ set van De Sluwe Vos hoef je eigenlijk geen woorden vuil te maken maar wij probeerden het toch: Spektakel, pure passie en altijd in dienst van het publiek en de muziek! 

Zijn nieuwste EP 'Dancing Glass Figures' is eind januari uitgekomen op DGTL records.

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.