Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Onder de noemer 'Bruisend Theater' slaan Buro Ruis en de Zwolse Theaters de handen ineen om studenten uit Zwolle tegen student tarief naar de theaters te trekken. Verwacht unieke feestjes, te gekke activiteiten en bijzondere concerten.

De Rollerdisco is terug in Zwolle! We binden de wieltjes weer onder en gaan glijden en rollen op Disco! Op 15 maart maken wij samen met onze vrienden van de Zwolse theaters een uitstapje naar theater Odeon. Feesten op de vloer waar je normaal gesproken alleen carabetiers, theatergezellenschapen en artiesten ziet schitteren, ga jij schitteren onder de discobal! Het concept blijft hetzelfde: glitterpakken, discoballen, funky disco muziek en rollen maar! Het is niet nodig om je eigen rolschaatsen mee te nemen, bij de aankoop van een ticket zit de huur van een paar rolschaatsen inbegrepen. Deze keer geen voetjes van de vloer maar voetjes over de vloer en boogie!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.