Dit evenement is geweest

LET OP: Entree € 5,- aan de deur, hiervoor krijg je 2 munten om drankjes te halen aan de bar. Er kan alleen met pin betaald worden.

Jongeren uit Sassendonk opgelet! Ben jij tussen de 12 t/m 17 jaar en zit je op de middelbare school? Kom dan zaterdag 2 maart carnaval vieren bij hét carnavalsfeest in Poppodium Hedon: Carnaval Zer0! Van 20:30 tot 00:30 uur kan jij losgaan op de beste carnavalskrakers, gedraaid door DJ Malle Mike en DJ Timon! Trek je beste carnavalsoutfit aan en kom feesten bij een van de eerste carnavalsfeesten voor de jeugd in Sassendonk!


 LET OP: 

- Carnavalskleding verplicht
- Het is in Hedon niet toegestaan om gebruik te maken van confetti

Voor nog meer carnaval kun je op vrijdagavond nog terecht in de Bommel en op zondagmiddag in het Vliegende Paard! Volg alle social media om geen informatie te missen!


 Carnaval Zer0 is ontstaan door een samenwerking tussen de Uiverstampers van Cv de Eileuvers, de HESZ, het GCO, Buro Ruis, BUZ en Hedon. Het is een avond gericht op jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar, vanaf middelbare school, en betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest. Op deze manier willen we ook jongeren de kans geven ’s avonds feest te vieren in Sassendonk.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.