COMEDY NIGHT
KEES VAN AMSTEL / DIAN LIESKER / EDO BERGER / VICTOR LUIS VAN ES

Datum do 28 feb 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 12,50
Bestel tickets

28 februari is de grote zaal van Hedon het toneel voor vier Nederlandse top cabaretiers tijdens de Comedy Night!

KEES VAN AMSTEL

Op je zevenendertigste debuteren: als profvoetballer moet je het niet proberen. Maar in 2002 bewijst Kees van Amstel dat in de wondere wereld der comedy veel mogelijk is. Geïnspireerd door wat hij heeft gezien in The Comedy Store in London, neemt hij dat jaar zelf de microfoon ter hand en wordt hij tot zijn eigen stomme verbazing aangenomen bij Comedytrain.

Bij de comedytrain ontpopt Kees zich al snel tot een vaste kracht die zich moeiteloos staande houdt tussen al het jonge geweld om hem heen. Met herkenbare verhalen, uit het leven gegrepen, en vlijmscherpe grappen verrast deze gedecideerd ogende licht cynische ex-leraar het publiek keer op keer. Kees is een Headliner die je niet mag missen!

DIAN LIESKER

Deze comédienne geboren in Leek heeft al een behoorlijke staat van dienst. Na het behalen van de persoonlijkheidsprijs op het Cameretten festival, ging haar carrière in een snelvaart. Zo schreef theaterkrant.nl : Liesker is een innemende performer (…) Los daarvan is het spannend hoe ze durft te spelen met haar lieve-blonde-meisjes voorkomen. Af en toe is ze ongekend grof en dat werkt verfrissend.“ Verder doet Dian steeds meer televisiewerk. Ze was te zien in het Avro/programma Ruben en de Idioten. Voor 2017 staat er nog een dierenprogramma op de agenda en heeft ze haar eerste rol in een film te pakken.

EDO BERGER

Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Wekelijks was Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

VICTOR LUIS VAN ES

Vanaf 2018 speelt Victor met zijn voorstelling “Stille Strijd” door Nederland in de theaters.

Een openhartig verhaal over afkomst, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert Victor het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.