Dit evenement is geweest

Gratis

Line-up: ZUNA / FLASHBANG / CONTROL

Zuna

Zuna is een driekoppige punkrock band uit Zwolle bestaande uit Joyce de Bree (zangeres/bassiste), Robert Goudappel (gitarist) en Jorick Lubbers (drums). Na een passende chaotische start in 2017 is de band begonnen met het schrijven van eigen nummer. De inspiratie voor hun semi-politieke en humoristische teksten wordt gezocht bij bands als Blink-182 en Lagwagon. Dit is ook te merken aan hun droge humor, positieve energy en de sfeer die ze overbrengen op het publiek! 

Flashbang

Ze spelen Alternative Punkrock en ze komen uit 4 kleine kutdorpjes in Weststellingwerf: Flashbang. In hun stevige maar tegelijkertijd ook dynamische sound kun je veel verschillende invloeden terug horen; van Pearl Jam tot The Who en van Green Day tot Rage Against The Machine. Live vliegt het zweet je al snel om de oren; snel, strak & snoeihard.

Met al een jaartje of vier op de teller en dan nog onder de twintig zijn, doet al gauw concluderen dat deze jongens op zeer jonge leeftijd elkaar gevonden hebben in de muziek. Wederom spat de energie, het zweet en enthousiasme je om de oren.
 -3voor12 Friesland

 

Control  

Staphorst. De laatste plek op aarde waar je een poppunkband verwacht. Toch zoeken Davic, Pim, Thijs en Marcel elke week trouw de oefenruimte op. De invloeden van Green Day en blink-182 zijn hoorbaar, maar toch weet Control hier een eigen draai aan te geven. Energie, passie maar vooral plezier zijn de sleutelwoorden. Veel optreden en muziek uitbrengen het doel.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.