MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES

Datum vr 22 feb 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 22,00
Bestel tickets

Hij is terug! Martijn Fischer kennen we natuurlijk van zijn rol als André Hazes in de hit-musical Hij Gelooft In Mij. In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film Bloed, Zweet & Tranen, waarmee hij een Gouden Kalf won. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen, Vrijland en Onze Jongens.

Na een uitverkochte show in 2017 staat Martijn vrijdag 22 februari opnieuw samen met band in Hedon om de grootste hits van Hazes te vertolken. Verwacht een groot meezingfestijn met songs als De Vlieger, Zij Gelooft In Mij, Een Beetje Verliefd, Zeg Maar Niets Meer en Ik Meen ‘T!

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.