FILMPODIUM
WHIPLASH

Datum do 03 jan 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 23:30
Zaal open 23:30
Prijs € 10,00
Leeftijd 16+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Tijden/ films:

10:00 Frozen Sing A Long: Tickets

14:00 Passengers:Tickets

19:00 Whiplash: Tickets

23:00 Escaperoom: Tickets

 

Donderdag 3 januari kan je in je Roy Donders huispak terecht in Hedon want voor de allereerste keer wordt Hedon omgetoverd tot een heus filmpodium inclusief fatboy's voor een ultieme kijkervaring! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat worden er films voor verschillende leeftijdscategorien gedraaid. Zo beginnen we de dag met de blockbuster voor kinderen: Frozen Sing Along (3+),  in de middag draait de sciencefiction Passengers (12+), gevolgd in de avond door de met awards overladen drama Whiplash( 16+) en eindigen we dag in stijl af met een thriller:  Escape Room (16+)!  Kaarten zijn inclusief popcorn

WHIPLASH

Andrew is een veelbelovende 19-jarige drummer die studeert aan een conservatorium in Manhattan. Hij wil echter niet zomaar een muzikant zijn. Achtervolgd door de mislukte carrière van zijn vader, die schrijver was, en de angst dat het wel eens genetisch kan zijn, droomt hij ervan om de top te bereiken. Vastbesloten om niet in de voetsporen van zijn vader te treden, oefent hij dagelijks tot zijn handen bloeden. De druk wordt nog groter als hij wordt uitgekozen om in de schoolband te spelen onder leiding van de beruchte muziekleraar Terence Fletcher.

 

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.