Dit evenement is geweest

Snares die je trommelvliezen laten scheuren en keiharde basslines, dit is Breakbaar! Hét feest met de allerdikste drum-n-bass en dubstep! Met een line-up om je vingers bij af te likken met Misfits, Sobanic, Krakov, Audio Assault en natuurlijk als host MC Shout! 

MISFITS 

Bestaande uit Orion en RGW, is een duo dat al een tijdje in de dnb scene rondhangt.  Als je Kabelbreuk kent, heb je vast ook wel van deze jongens gehoord. Apart van elkaar hebben ze al op meerdere feesten gedraaid (denk aan Beats n Bass en Concrete Jungle). Daar hebben ze laten zien wat ze kunnen met voornamelijk dancefloor dnb en neurofunk, maar ze kunnen ook zeker een avond openen. Verwacht een mix van diepe tunes, liquid en een heerlijke flow om de avond mee te beginnen zoals ze hebben laten zien in hun contest mix.

SOBANIC

Onze resident is er natuurlijk ook bij. De man heeft een bewogen jaar achter de rug en daarom kan hij niet wachten om jullie te voorzien van het echte breakbaar werk. Verwacht dus keiharde basslines waar je voetjes niet stil op kunnen staan.

KRAKOV

Voorheen bekend als bassick. Deze man komt uit Amsterdam en is hard op de weg aan het timmeren met zijn eigen Tracks. Hij wil het nu serieuser aanpakken en daarom gaat hij nu door onder de naam Krakov. Momenteel hij is hard aan het werk in de studio en ligt zijn Ep al bijna klaar voor het grote plubliek. Deze avond zou hij jullie ook zijn nieuwe tracks ten gehore brengen. Verwacht dikke bangers met vieze en smerige tunes !!!

AUDIO ASSAULT 

De man kun je kennen als 1 van de twee oprichters/eigenaren van Ztrapped Events, bekend van feesten als kabelbreuk etc.
Zelf focust hij zich volledig op drum And bass. snoei harde snares en scheurende bass lines, daar staan zijn Neurofunk/Crossbreed sets om bekend, “alles moet kapot”.

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.