Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook:


Op zaterdag 22 december is University Of Dance, het meest sexy dancefeest van Zwolle en omstreken, terug! Johnny 500, Giocatori, Low-Repy en Massive MC serveren jou de lekkerste cocktail van urban bangers,  house en alles wat dat daar tussen zit! 500% party gegarandeerd, in de tropische danceoase van Zwolle, Hedon!

JOHNNY 500

Geweldige skills, ladykiller looks en ‘the cool’ om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 does it.

GIOCATORI

GIOCATORI is in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende DJ act. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt GIOCATORI tot een energieke formatie die je live nooit teleurstelt. Zijn eerste single in samenwerking met de woordgenieën Ronnie Flex, Sjaak en natuurlijk Lil Kleine, werd gereleased op het label Top Notch (Universal) en behaalde binnen 3 maanden de gouden status met ruim 2,5 miljoen streams op zowel Spotify als Youtube.

LOW-REPLY

Condance lid, filosofisch megawonder en achterkleinzoon van de Poolse filosoof Platoski. Low Reply zal naast zijn mentale krachten tijdens UoD ook zijn muzikale krachten laten gelden. Low-Reply voelt zich lekker in het warme nest van UoD en die warmte brengt hij maar al te graag over naar het publiek.

MASSIVE MC 

Massive MC verzorgd als vaste MC ook deze keer de lekkerste urban en een moderne eclectic sound verpakt in een eigen stijl met de benodigde dosis party en entertainment zoals alleen hij dat kan.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.