Dit evenement is geweest

TURN-UP is het tofste feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een dik volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn. Uiteraard voorzien we jullie weer van de dikste visuals en dat allemaal op de grootste dansvloer van Zwolle. Eerder hadden we al Bizzey, Latifah, Josylvio, Childsplay en SBMG op het podium, ditmaal hebben we Frenna in the building!

Frenna

Frenna komt naar TURN-UP! Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Zijn eerste solo project Geen Oog Dicht Gedaan was een schot in de roos met de hitsingle My Love. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Afgelopen november verscheen de laatste plaat van Frenna, getiteld Francis, met daarop o.a. Verleden Tijd met Lil’ Kleine die nog steeds als een gek wordt gestreamed. 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.