Dit evenement is geweest

Gratis toegankelijk voor Fakkelteit, Zwols Songwriters Gilde en Hedon Beurs Bands.  

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Tijdens deze editie gaan we het hebben over hoe je zorgt dat je carrière op lange termijn rendabel blijft en dan specifiek op psychisch vlak. Ofwel persoonlijke balans tussen werk en privé. Verder maken we deze avond bekend dat we starten met een Electronische/Urban community. 


JoeySuki

Na meer dan tien jaar actief geweest te zijn in de muziekindustrie als DJ, muziek producer en labeleigenaar belandde ik in een burn out. Het heftige tour leven met vele vluchten, social media en stress deed mij de das om. Ik besloot om wat tijd voor mezelf te nemen en eens uit te gaan zoeken waar dit vandaan kwam. Inmiddels een aantal jaar verder ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nooit bewust heb gekozen voor het artiesten leven, ik ben er langzaam ingerold en zo werd mijn hobby mijn werk. Met deze kennis en ervaring help ik nu artiesten met hun persoonlijke ontwikkeling en zakelijke ontwikkeling om zo een gezonde balans te creëren voor de toekomst.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.