Dit evenement is geweest

Gratis toegankelijk voor Deltion Artiest, ArtEZ Conservatorium, Fakkelteit, Zwols Songwriters Gilde en Hedon Beurs Bands.  

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.

Tijdens deze editie wordt je kennis bijgebracht over de rol van de radio en streamingdiensten in de hedendaagse muziekwereld. Wat doen pluggers en curators precies?  Op welke manier zorg jij er als artiest nou voor dat je nummers gedraaid worden op de radio of terecht komen in playlists bij streamingdiensten? Daarnaast zal Bastiaan Nijbroek zijn ervaringen vanuit managementperspectief met jullie delen, dus zorg allemaal dat je erbij bent!


BASTIAAN NIJBROEK

Bastiaan Nijbroek is ruim vijf jaar werkzaam als manager en consultant in de muzieksector. Hij heeft samengewerkt met onder andere Town of Saints, Orange Skyline en The Cool Quest voor zowel nationaal als internationale groei van de artiesten. Daarnaast is hij actief op het gebied van educatie, waarin hij van seminars tot onderwijsprogramma’s een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kennis over de muziekindustrie.

MEESTER JESPER

Jesper Hesseling, beter bekend als Meester Jesper is leerkracht van groep 7-8 op Bassisschool De Wegwijzer in Winssen. En nee, Meester Jesper komt jullie niet vertellen of 'd's of 'dt's, Meester Jesper heeft namelijk de grootste particuliere Spotify playlist van Nederland! Hoe het succesverhaal van zijn Monthly Hits tot stand kwam hoor je vanavond allemaal. Want het mooie is: er gaan meerdere wegen naar Rome!


LET OP: Deze editie is eenmalig in de College en Theaterzaal van het Deltion College aan de Mozartlaan 15 te Zwolle. Het theater is te vinden in gebouw 'Olijf' van het onderstaande kaartje. Parkeren kan in P1.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.