Dit evenement is geweest

Na de laatste DEEP kon de najaarseditie natuurlijk niet te lang op zich laten wachten. Op 8 december staat Industrialyzer met zijn hyperenergieke set in Hedon! De mannen van Ravedans nemen de foyer over, Pauluz de Chillout area en DEEP zou natuurlijk geen DEEP zijn zonder de technotrots van Zwolle achter de decks: Roy El Kei!

INDUSTRIALYZER 

Ricardo Rodrigues als Industialyzer is het soort artiest dat je het beste kunt beschrijven als ‘self-made’. Zijn route naar succes is begonnen in zijn geboortestad Lissabon,gevolgt door Nederland, waarnaar hij richting Barcelona vertrok. Tegenwoordig is Ricardo weer terug in Amsterdam, de hoofdstad waar hij Techno heeft ontdekt, en alles wat mensen verliefd laat worden op deze scene. Tegenwoordig speelt Industrialyzer overal ter wereld op de beste underground festivals en clubs. 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.