Dit evenement is geweest

KWIZZY’S MUZIEK BINGO

Een feest der herkenning van muziekfragmenten en vragen over Nr 1 hits, classics en guilty pleasures uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00’s!

Een korte uitleg:

Een feest der herkenning van muziekfragmenten en vragen over Nr 1 hits, classics en guilty pleasures uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00’s!

 

In drie rondes stellen wij muziekvragen en spelen muziekfragmenten af.

De antwoorden staan op de speelkaarten. Het is een kwestie van de goede antwoorden af te strepen en wij regelen schrijfgerei.

Net zoals bij bingo spelen we voor 1 rij, 2 rijen en daarna voor de volle kaart. 

Heb je de rijtjes vol? Dan is het natuurlijk zaak om keihard BINGO! te roepen en maak je kans op toffe prijzen!

Is het moeilijk? Abso-luut niet! Gegarandeerd dat je alles mee kan zingen!

Het wordt een feest der herkenning van muziekfragmenten en vragen over Top 40 Nr 1 hits, classics en guilty pleasures uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00’s! En… je mag elkaar natuurlijk meehelpen als je er echt niet uitkomt.

 

Nieuwsgierig geworden? Check het linkje voor een sfeerimpressie: https://vimeo.com/kwizzysmuziekbingo

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.