Dit evenement is geweest

Kwizzy’s Muziek Bingo!

Een feest der herkenning van muziekfragmenten en vragen over Nr 1 hits, classics en guilty pleasures uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00’s! DJ’s Donny Thé (Soulclap) en Dennis Burbach zorgen samen met quizmaster Lizzy voor een avond vol entertainment. Hilarische grappen en hints worden afgewisseld met geluidsfragmenten van de DJ’s, daarmee is deze quiz compleet anders dan de gemiddelde pub- of kennisquiz.

Aan de hand van bingokaarten worden de juiste antwoorden bij elkaar gezocht. Heb jij het antwoord op je bingokaart staan of hoor je een muziekfragment wat op je kaart staat? Dan kan je deze afstrepen. De muziekkennis heb je dus enigszins nodig, maar er komt ook een stukje kans bij kijken. Weet je het antwoord wel, maar heb je die niet op jouw eigen bingokaart staan? Wellicht kunnen je vrienden helpen!

Drie rondes €5,- per ronde € 2,- (contant svp)

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.