Dit evenement is geweest

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman: twee vrienden uit Haarlem die met zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen positiviteit de wereld in sturen. Op Spotify gaan de jongens wereldwijd: de eerste single Till The Sun Comes Up van het album The Lucky Ones is al meer dan vier miljoen keer gestreamd. Afgelopen zomer bracht Jack and the Weatherman hun mooie pop/folk-liedjes ten gehore door heel Europa: van het Hongaarse Veszprémi Utcazene Fesztivál tot het vertrouwde Oerol. Jack and the Weatherman staat garant voor een avond vol good vibes, een aanrader voor liefhebbers van acts als The Lumineers, Jason Mraz en George Ezra. 

SUPPORT: COOKHOUSE

Support is er van de band Cookhouse. De broers Ronald en Jeroen Hendriksen richten in 2015 de band op. Hun keuken is de kweekvijver van zo'n beetje al hun muzikale ideeën. Daar voelen ze zich thuis en sleutelen ze aan hun folky, rauwe en fijne sound. Ze deden in 2017 mee aan de Popronde en waren al NPO 3FM talent van de maand, de opvolger van Serious Talent!

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.