Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

We zijn ongetwijfeld allemaal bekend met DeWolff, het driekoppige rock ’n roll monster van de broertjes Pablo en Luca van der Poel en Robin Piso. Met hun geluid geïnspireerd op Jimi Hendrix, The Doors, Leon Russel en Allman Brothers weten ze vele zieltjes te winnen. Op jonge leeftijd wisten ze een platendeal te scoren en de laatste jaren speelden ze a meer dan achthonderd shows. Je kan je inbeelden hoe goed deze jongens op elkaar zijn ingespeeld.

In mei van dit jaar bracht de band hun zesde studioalbum Thrust uit wat een wereldwijde release kreeg. Op Thrust komt de energie van de honderden optreden samen met de ervaringen die de band de afgelopen tien jaar als drietal meemaakte. Deze clubtour ligt in het verlengde van Thrust, een energieke avond met muzikanten als geen ander op elkaar ingespeeld en met de perfecte beheersing van hun instrumenten.

SUPPORT: BLACK BOTTLE RIOT

In het voorprogramma staat de band Black Bottle Riot, stevige rockers uit het oosten van het land. De band speelde al op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Appelpop. Tevens mocht de band in het voorprogramma van o.a. Pearl Jam en The Black Keys spelen. 

En ook voorafgaand en tussen Black Bottle Riot en DeWolff hoef je zeker niet stil te staan. DJ Wim Behre heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait uitermate dansbare soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll.  

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.