Dit evenement is geweest

Voor het vierde jaar op rij staat het gezelligste Foodtruck Festival van Nederland, Lepeltje Lepeltje, in en rondom het Ter Pelkwijk Park in de Zwolse binnenstad. Een super sfeer, mooi weer, veel leuke mensen, heerlijk eten en drinken en veel vrolijke en zomerse muziek, waar Hedonn wederom betrokken is in de programmering. Ook dit jaar verrplaatst het hele circus zich op zaterdagavond naar Hedon voor een stomende, zinderende en bovenal funky afterparty!

Na een dag smullen en relaxen op Lepeltje Lepeltje dans je verder op de afterparty in Hedon! Geen tijd voor een after dinner dip, ga zwierend de nacht in met Pablo Discobar Soundsystem. Met hun groovy disco en funk weten ze op elk feestje iedereen aan het dansen te krijgen! We blijven met Arp Frique & Family in de disco vibe want de muzikale invloeden van Arp Frique mogen duidelijk zijn: boogie, afro en disco. De onmiskenbare sound van de Arp synths en de stuwende afrobeat van Fela Kuti komen altijd terug. Daarnaast draait Mulder On The Dancefloor van Zwoell een slow dance set! Waarbij de Zwollenaar teruggrijpt naar oude funk en disco classics.

ARP FRIQUE

Arp Frique kan je gerust een bont gezelschap uit Rotterdam noemen. De man die alle touwtjes in handen heeft is Niels Nieuborg, een producer en muzikant. Zet het debuutalbum Welcome To The Colorful World of Arp Frique aan en maak een muzikale wereldreis die je langs Suriname, Brazilie, Nigeria en vele andere exotische plekken brengt. De muziek van Arp Frique is een vrolijke en extreem dansbare exotische cocktail aan stijlen wat wel eens het geluid van deze zomer kan gaan boeken. De band staat ook op Lowlands en kan daar wel eens voor een sensatie gaan zorgen maar eerst pakken ze een afslag verder op de A28 en doen ze Zwolle aan. 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.