Dit evenement is geweest

Shinedown komt naar Hedon! Wereldwijd is de Amerikaanse rockband uit Jacksonville goed voor de verkoop van meer dan tien miljoen albums en wisten ze met Second Chance, Sound of Madness en Her Name is Alice ook in Nederland bescheiden radiohitjes te scoren. In Amerika is de band nog net even een tandje groter en scoorde de band maar liefst 11 nummer één hits in de Billboard Mainstream Rock charts. Dit jaar heeft de band weinig tijd om van de zon in hun thuisstaat Florida te genieten. Op 4 mei komt hun zesde studioalbum Attention Attention uit en om dat te vieren komen ze dinsdag 12 juni naar Hedon! 

SUPPORT: EGO KILL TALENT

"Too much ego will kill your talent" aldus de band uit Brazilie. En niet zomaar een band. Ego Kill Talent staat te boek als een van de meest talentvolle en opkomende bands in het genre met hardere gitaren. Ze gingen op tour met Foo Fighters en deden het voorprogramma van System Of A Down. Daarnaast hadden ze een prominente plek op het Braziliaanse Rock in Rio. Kortom: een band die je niet wilt missen als voorprogramma voor Shinedown!

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.