Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Geniet in 2018 van onze SUP Yoga Zwolle lessen in samenwerking met “Dance en Yoga Styles” en Restaurant Zomers.

SUP yoga is een unieke combinatie tussen Stand Up Paddle en yoga. De lessen worden aangeboden van 10:00 tot 12:30 uur op de Agnietenplas in Zwolle en zowel voor de ervaren als onervaren sporter toegankelijk.
Begin je zondagochtend ontspannen op de Agnietenplas in Zwolle, zodat jij de nieuwe week vol energie kan starten! Dance en Yoga styles” neemt jullie na een Stand Up Paddle instructie mee op de Agnietenplas. De SUP yoga les zal spierkracht, concentratie en mentale kracht bevorderen. Wanneer je je bewust bent van de natuur om je heen, zal je hiernaast ook zeker ontspanning vinden.

Geen ervaring met Stand Up Paddle of yoga? Dat is geen probleem! Er word een beginnersinstructie gegeven en de yoga oefeningen worden aangepast op niveau.
Na de SUP yoga les heeft Restaurant Zomers voor jullie een gezonde smoothie klaar staan. Lekker nagenieten!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.