Dit evenement is geweest

Het concert van 16 DOWN van vrijdag 8 juni is in verband met uitstel van de release van de EP verplaatst naar vrijdag 7 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kun je niet op de nieuwe datum dan kun je tot 1 juli je kaarten retourneren bij het verkoopkanaal waar je ze hebt gekocht. Heb je je tickets online gekocht dan kun je mailen met tickets@hedon-zwolle.nl, kaarten gekocht via Plato Zwolle kunnen daar geretouneerd worden.

Het is feest want 16Down is terug met een nieuwe EP! En als klap op de vuurpijl komen ze die ook nog eens in Hedon presenteren! Frontman Marco Hovius is al sinds november onafgebroken aan het werk in zijn eigen studio. Nadat hij als producer met vele bands de studio in dook is er nu weer tijd om nieuwe concepten en composities te ontwikkelen naar 16Down materiaal en dit tevens live te gaan spelen. Naast het nieuwe werk zal de band uiteraard ook materiaal van de andere albums spelen.

In 1996 ontstaat 16Down uit een deel van de Prodigal Sons. Vanaf begin 2000 gaat het ontzettend hard met 16Down en zijn ze dagelijks te zien op TMF, MTV en worden ze grijs gedraaid op de Nederlandse radio. In 2003 speelden ze met de Headrush tour in het voorprogramma van Anouk en speelden ze op 17 grote uitverkochte podia in Nederland en Belgie. Het album Life in a Fishbowl was eveneens een succes, o.a. het nummer The Day That I Met You werd dagelijks gedraaid bij Radio538. De jaren daarna volgden een tour door Nederland in de grote zalen en festivals, waaronder Lowlands (Alpha en Charlie), Paradiso, Parkpop en Bospop. 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.