Dit evenement is geweest

Lux, hét grootste R&B en hiphopfeest van Oost-Nederland is na een super hete festivaleditie met de vrienden van Reggae Yard op zaterdag 19 mei terug. Verwacht urban bangers, klappende 808's voor onze trappers en de eredivisie van Nederlands best urban DJ's! Ga je helemaal los op Drake, whinen op Rihanna of liever bouncen op Sevn Alias; LUX is hét R&B en hiphop feest van Oost-Nederland waar iedere urban liefhebber aan zijn of haar trekken komt! De fijnste dansvloer in combinatie met het beste geluid en namen als Adje, Kempi, DJ Irwan, SFB, Cho, Hef en nog veel meer, maken van LUX één van de tofste R&B en Hiphop feesten van de lage landen.

Deze editie komt de Nijmeegse rapper van Kamp Ras, Poke, voor een live performance naar Lux! DJ SMP, Chamos, resident DJ Berkum en Low-Reply zorgen voor de hardste bangers van achter the wheels of steel en MC Taylor hyped het publiek op tot standje lit 10+!

POKE (LIVE)

De uit Nijmegen afkomstige MC staat vooral bekend om z’n onuitputtelijke energie op het podium en de al prille hits die hij op zijn naam heeft staan. Een van de beste live performers die met het gemak een zaal meekrijgt die hem voor het eerst live zijn, maar vooral ook een unieke artiest tussen alle overige artiesten. Een eigen stijl, eigen smoel en een eigen sound, niet voor niks is hij voor velen niet te omschrijven, het is gewoon Poke, Pokro, 1 in a million.

 

LUX AFTERMOVIE


 

X

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.