Dit evenement is geweest

Klaar om overspoeld te worden door een intense geluidservaring zoals je die nog nooit hebt gehoord? Een symfonisch orkest suf en saai? Dacht het niet. Tijdens CLASSSH laat Orkest van het Oosten het achterste van zijn tong zien. Puur en recht voor zijn raap. Neem plaats in de adventureseats of zoek een andere plek op het podium en kijk de muzikanten voor het eerst echt recht in hun ogen. In een spannend decor met verleidelijke visuals van vj-collectief Wonderboys laten ze in een drie delen horen, zien en voelen dat klassieke muziek op een totaal andere manier ervaren kan worden. Er is geen ontkomen aan, dit gaat wel binnenkomen. Hedonprogrammeur Erik Delobel zal tussendoor op geheel eigen wijze vragen stellen aan het orkest, om je mee te nemen in de manier waarop een symfonisch orkest werkt. Etiquette en regeltjes? Daar doen we niet aan op deze avond. Neem je biertje mee, zoek een plek, ervaar en geniet van deze CLASSSH! Impact gegarandeerd zullen we maar zeggen!

De avond wordt ingeluid en vakkundig afgesloten door de fijne sounds van Paul van ’t Veer, bekend als Hedonnachtprogrammeur en tour-dj van Rico, Sticks en Typhoon. Blijf je hangen voor de after?

CLASSSH is een samenwerking tussen Orkest van het Oosten, Zwolse theaters, Deventer Schouwburg, Hedon en Burgerweeshuis.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.