Dit evenement is geweest

Op zaterdag 09 juni is  University Of Dance, het meest sexy dancefeest, van Zwolle en omstreken terug in Hedon. Na een ramvolle winter editie pakken we deze zomer groots uit met niemand minder dan mr. good vibes himself: Freddy Moreira! Natuurlijk zijn ook onze vaste residents Giocatori en de Zwolse partymachine Condance ook weer van de partij om het kwik tot ver boven het tropische gehalte te doen stijgen!

Freddy Moreira

Freddy Moreira staat bekend om zijn explosieve live shows! Hij is één van de meest beluisterde en meest geboekte eclectic DJ's van Nederland. Freddy doet er alles aan om zijn publiek omver te blazen. Tot nu toe lijkt het erop dat niemand veilig is voor zijn power achter de decks! Freddy was al twee keer eerder te gast in Hedon en beide edities  waren nagenoeg uitverkocht!

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.