Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Tijd voor een nieuwe releaseparty, want het album Niet Lullen Maar Vullen, de grote broer van de Niet Lullen Maar Dansen EP, is eindelijk af. En hoe! Oost Wanted laat op dit album vol met partybangers horen dat ze een beetje bass wel kunnen hendelen. De buren van producers Maze en Edmire kunnen dit bevestigen. Raps op partybeats met sterke invloeden van dance, dat kun je verwachten.

SUPPORT: MARK BENJAMIN / HEADPHONE PLAYERS

Na de release van zijn debuut-EP 'Ambience' keert Mark Benjamin terug in Hedon als support-act van Oost Wanted. Catchy raptracks met verrassende samenwerkingen, opzwepende beats en strakke flows zijn gegarandeerd.

Het DJ-duo Headphone Players spinnen een set op 22 juni. Mannen die als geen ander de ingrediënten voor een losgeslagen party kennen komen met uiterst dansbare tracks kijken hoe soepel Zwolle in de heupen is!

Host van de avond is, hoe kan het ook anders, Pivo! Hij kreeg het publiek al gek bij de EP-release en is niet van plan het dit keer rustiger aan te doen. De titel van het Oost Wanted-album is 'Niet Lullen Maar Vullen', maar als Pivo aan het woord is geldt dit motto even niet.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.