Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Combineer Zwollenaren met Friezen en je krijgt een mix van muziek met stevige gitaren, scherpe teksten en pakkende melodieën. Zo kruipt Ravenna in je hoofd, om daar te blijven. In 2016 is de band in Hedon gestart met een knalfeest voor de release van hun eerste EP.  Ravenna viert vanavond, 2 jaar na het uitbrengen van hun goed ontvangen EP, de release van hun debuutalbum ‘Hearts under Fire’.  Het album telt 11 nummers en valt binnen de stijl van bands als Rise Against, Ignite, Paramore en Tonight Alive.

Screw Houston

Screw Houston is een rock band met een rauwe rand. Na jaren in de hardcore scene te hebben gespeeld, was het tijd voor verandering. Er kwam meer ruimte voor melodie en zang. Dit resulteert in catchy songs die nog wel de rauwe rand hebben behouden. Met deze nieuwe richting kunnen we een groter publiek aan spreken in zowel de punk als de poprock wereld. Denk aan een mix van Foo Fighters, Hot Water Music, Make Do And Mend en The Menzingers.

Antillectual

Antillectual uit Nijmegen mixt melodieuze energie met een sociaal-kritische boodschap. Met een unieke combinatie van gejatte riffs en geleende songtitels zijn ze wereldwijd de vaandeldragers voor de Europese punkrock. Antillectuals muziek is te beschrijven als melodieus, intelligent en urgent; vergelijkbaar met Rise Against en Bad Religion, beïnvloed door ‘90’s skate punk, ‘00’s emo en ‘10’s orgcore.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.