Dit evenement is geweest

Op zaterdag 3 november keert Julian Velard terug naar Hedon, waar hij in 2014 al eens te zien was als support van Paul Carrack.  Al sinds 2011 komt deze Amerikaanse muzikant regelmatig in Nederland langs om zijn prachtige, theatrale pianopop live ten gehore te brengen, en inmiddels zijn vele radiomakers waaronder Gerard Ekdom, ook liefhebber geworden van de muziek van Velard. Julian dook recent nog de studio in om songs op te nemen voor een nieuwe EP die in april zal verschijnen.  Hij maakt luchtige, toegankelijke popmuziek waar allerlei thema’s aan bod komen, maar waarbij de stad New York altijd zijn grootste inspiratie bron blijft. 

SUPPORT: THE BEATNIK

The Beatnik (Maik IJpelaar) verwerkt al zijn muzikale invloeden in een radiovriendelijke mix, vol met catchy refreintjes.  Na 13 jaar ervaring opdoen op meerdere instrumenten en zang, optredens met bijvoorbeeld Berget Lewis en Waylon in onder andere Ahoy, en nog tijdens zijn opleiding aan Codarts Rotterdam, wordt het voor The Beatnik tijd om de aandacht op te eisen voor zijn eigen werk.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.