Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


Het afgelopen najaar verscheen Rolling with the Punches het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Het blijft niet bij die ene show want in 2018 komt DI-RECT naar Zwolle in het kader van de Rolling with the Punches clubtour!

Ook dit jaar zal DI-RECT weer met een 9-koppige band in de clubs het podium betreden. Afgelopen jaar werkte de band voor het eerste met uitgebreide visuals. Dit experiment smaakte naar meer en zal zeker worden doorgevoerd tijdens deze clubtour. DI-RECT bestaat inmiddels ruim 18 jaar en speelde al meerdere keren in Hedon en op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Parkpop, Concert At Sea, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dauwpop en vele vele anderen! 

“Vanaf vorige zomer stond alles in het teken van de AFAS show, de voorbereiding is heel intensief. Als alles op de avond zelf samen komt geeft dat een waanzinnige kick. Alleen de volgende ochtend wordt je wakker en dan is de vraag,...wat nu? Al snel was het plan geboren om met deze show op pad te gaan.” 

- Bas van Wageningen - 

“De uitdaging is om het voor zowel onszelf als het publiek spannend te houden. Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.” 

- Marcel Veenendaal -


SUPPORT: SOMEONE

Het voorprogramma is voor Someone, en niet zomaar iemand. Someone is het nieuwe project van Tessa Rose Jackson. Zoals ze het zelf omschrijft: 'art pop art' en daar zijn wij het wel mee eens. En hoe het echt gaat klinken dat zie je op de avond zelf. Fijn dat Tessa Rose Jackson weer terug is een perfecte act om de avond te starten. De video's van dit project zijn al veelbelovend. 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.