Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

De grote finale van dé bandwedstrijd van Overijssel: Stairway To Hedon. Tijdens de vier voorrondes op verschillende locaties hebben jonge beginnende bands hun talent kunnen laten zien. Vanavond strijden zij om de felbegeerde titel ‘Beste band Stairway to Hedon 2017’ en ‘Beste Muzikant 2017’. De winnaar van Stairway To Hedon mag spelen in Hedon, daarnaast winnen zij studiotijd en oefenruimtetijd.

FINALISTEN:

QUINN (Alternative Electro pop):
QUINN is een alternatieve Electro pop band.
Songwriter Quirine schrijft songs waarin de verborgenheid van gevoelens en verlangens centraal staat. Met de eenzame atmosfeer van Daughter, de vocale inspiratie van Kate Bush en de emotie van Portishead zet QUINN een krachtige act neer.

INTERFLOW (Rock):
Interflow neemt je tijdens hun shows mee in een cinematische ervaring. Intrigerende intermezzo’s, bezwerende synthesizers en onverwachte wendingen door afwisseling van zang en rap maken elk optreden een uniek avontuur. Interflow's muziek laat de toekomst en het verleden samensmelten door een combinatie van elektronische muziek en een sound die doet denken aan Pink Floyd en Linkin Park. Met passie, energie en de drang om te innoveren vlammen de jongens van Interflow elke show, met als ultiem doel de grenzen van de huidige muziek en kunst te verleggen naar een nieuw en nog onbekend gebied.

SLOW REVEAL (Alternative/ Dark Dreampop):
Ieder mens draagt het verleden, gebeurtenissen en zijn/haar herinneringen met zich mee. Slow Reveal wil je de kracht uit kwetsbaarheid laten ervaren. Slow Reveal vindt dat muziek niet alleen maar delen is, maar ook een ervaring en een verbinding is. Zij zullen de grenzen opzoeken van dynamiek en intimiteit. Inspiratie bronnen zijn: Jeff Buckley, Alabama Shakes & Low roar.

STORM (Classic Rock):
Storm bestaat uit vier vrienden met een liefde voor scheurende gitaren en grooves. Elk optreden wordt er zoveel mogelijk energie in gebracht en uitgehaald. Inspiratie bronnen zijn: AC/DC & Status Quo.

COLOURED STEEL FACTORY (Alternative / Punk Rock)
Geïnspireerd door artiesten als The Clash, Nirvana, Herman Brood en Led Zeppelin laat Coloured Steel Factory keer op keer zien een veelzijdige band te zijn, die altijd een eigen twist aan de avond weet te geven. Van complete covers tot catchy eigen werk; alles komt voorbij.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.