Dit evenement is geweest

Uitverkocht

LET OP: Er is geen voorprogramma. Son Mieux & The Brahms spelen beiden een volledige show!


Deze show is volledig uitverkocht; er zijn nog wel tickets voor de extra show op zondag 13 mei:


SON MIEUX
De Haagse band Son Mieux is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekscene. De band, onder leiding van zanger Camiel Meiresonne, speelde al op Where The Wilde Things Are en Paaspop en ging op tour met DI-RECT, The Brahms en HAEVN. Met Feels, Easy en 3FM Megahit Even scoorde de band bovendien een paar flinke hits. Alle liedjes die tot nu toe verschenen, zijn verzameld op de EP Vice Versa. Van het aankomende debuutalbum (2018) is inmiddels de single ‘Hiding’ verschenen.


"Son Mieux grijpt je bij de strot om je pas na het laatste applaus weer los te laten. En je vindt het nog leuk ook."  3voor12


THE BRAHMS
The Brahms brachten binnen twee jaar twee opeenvolgende EP’s uit en wonnen daarmee meerdere awards (3FM Award Best Alternative, Sena Performers PopNL Award, Utrecht Popprijs enz.) en konden op aanzienlijke airplay rekenen voor de eerste vier singles (Golden, Homerun, Shoulder Blades en Feels Like Home). Hierna was het tijd voor de band om zichzelf terug te trekken. Na het spelen van meer dan 70 shows in 2016 ging de band terug de oefenruimte in. 

In 2017 start een nieuw tijdperk voor The Brahms. De eerste single van het nieuwe album, Sleep laat een nieuwe, overweldigende kant van de band zien. Deze nieuwe sound is grotendeels te danken aan een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). Na een keuze te hebben gemaakt uit meer dan 30 songs, bracht de band achttien dagen door in de Artspace Studios in Londen om hun debuutalbum op te nemen wat in 2018 zal verschijnen.


 “Het knappe van The Brahms is dat bijna ieder nummer zo melodieus en pakkend is, dat het allemaal wel hitjes hadden kunnen zijn. Stuiterende bas- en gitaarlijntjes en Zuid-Amerikaans aandoende percussie. Zanger David heeft een prettige en herkenbare stem en de band blijkt goed op elkaar ingespeeld.”  3voor12


 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.