Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Je mag Suzan & Freek gerust een online sensatie noemen. Met hun talrijke covers uit zo ongeveer elk muzikaal genre weten ze via Facebook en Youtube een groot publiek aan zich te binden. Elke week plaatsen ze een nieuwe cover op Facebook in de rubriek De Minuut. Daarnaast namen ze video’s op met Matt Simons, Jim Bakkum, Paskal Jakobsen, MAAN en een groot aantal andere beroemde artiesten. Nadat ze afgelopen najaar tijdens hun clubtour de kleine zaal van Hedon wisten uit te verkopen komen ze nu terug voor een show in de grote zaal!

Naast online timmert het duo dus ook live hard aan de weg: na een vaste coverrubriek op Radio 538, optredens op onder andere het Sziget Festival in Boedapest, support-acts voor Milow & Walk Off The Earth, een optreden bij RTL Late Night én een uitverkochte clubtour in het najaar van 2017, is het nu dus tijd voor een nóg grotere tour. 

SUPPORT: FLEMMING

Flemming is een jonge, spontane singer-songwriter uit het Brabantse Vught.  Als Singer-Songwriter timmert hij momenteel flink aan de weg en ondertussen is hij bezig met zijn debuut EP. Met zijn liedjes laat hij de hele zaal meezingen. Zijn stijl omschrijft Flemming zelf als pop muziek met een licht tintje hip-hop. Samen met zijn goede vrienden Frank Spierings & Joris van der Eerden speelt hij in een akoestische driemans formatie. Flemming deed het ontzettend sterk in de talentenjacht van Giel Beelen en nam een duet op met Teske de Schepper.

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.