Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks laten de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes horen. Namen als SjamsoedinFalco BenzDollkraut, Venetian SnaresKubus en Batobe hebben de woofers al op de proef gesteld. Voor deze editie verwelkomen wij Polynation. Prachtige dromerige muziek waarbij Hessel Stuut en Stijn Hosman akoestische en elektronische elementen combineren. Polynation zit op het Atomnation label waar ze acts als David Douglas, Applescal en Weval als muzikale buurmannen hebben. 


Wie voor ’t eerst een track van Polynation opzet, denkt wellicht dat het om een producer gaat die op zijn slaapkamer de mooiste beats in elkaar draait, maar Polynation is ook een zinderende liveact. 

- 3voor12- 


Stijn en Hessel vonden elkaar in een gemeenschappelijke passie voor diepe syntesizers en electische beats en besloten een samenwerking op te starten. De muzikale dialoog voeren ze samen door het gebruik van electonische, akoustische en live drumwerk te combineren tot een muzikaal schilderij beinvloed door artiesten als Bonobo, Caribou, Nicolas Jaar en Minilogue. Hun vorige EP kreeg support van grote artiesten als Gilles Petterson, Laurent Garnier en Carl Craig. De vorige keer dat Polynation op Strohm stond, november 2016, mag je gerust legendarisch noemen. Het publiek kreeg geen genoeg van de show en 'dwong' de band om door te spelen. 

Uiteraard onbreken ook de vaste ingredienten van Strohm vanavond niet. Muzikale omlijsting is er door onze resident DJ's Pauluz & Dogsweater. De visuals zijn uiteraard ook vanavond van James Lost.  

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.