Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Op 31 december sluiten we 2017 af en beginnen we aan een nieuw rondje om de zon! Om dat te vieren pakken we groots uit tijdens ons kleurrijke Happy Ending feest in Hedon! Geen nacht is zo speciaal als die tijdens de jaarwisseling; een nacht waar we alles uit de kast halen om jouw 2017 met een climax af te sluiten en je 2018 een fantastisch kick-off te geven.

In de Grote Zaal waan je je op een ambivalente full moon party compleet met de vetste visuals en eindbazen Randy van Velde (Rubberboot) en Ettiene La Faille achter de decks, in de Kleine Zaal ben je zelf de ster van de avond in een groots meezingfestijn met De Grote Karaoke Show op het podium. Waan je in de jungle met onze Tropical stage in de foyer waar DJ Cabrón de lekkerste tropical vinyl platen draait en het kwik laat stijgen tot Caribische hoogte. Als je goed zoekt vindt je onze secret STROHM stage waar je steeds in een klein gezelschap de lekkerste indie-electronic tunes te horen krijgt.  Hedon zou Hedon niet zijn als wij onze aankleding zouden beperken tot enkel ons pand! Jij en je vrienden krijgen namelijk de kans om bij binnenkomst een complete glow in the dark metarmorfose te ondergaan. Step into the (uv)light and shine bright, partypeople!

 

REGELNEEF, JE MAG GRATIS!

Ben jij ook zo iemand die altijd het voortouw neemt en uren achter je vrienden aan zit te bellen om ze te vertellen dat ze dit feestje 
toch echt niet mogen missen? En moet jij vervolgens ook altijd de kaartjes regelen? Dan hebben we daar speciaal voor jou iets leuks voor bedacht. Als jij voor je hele groep de tickets regelt betalen wij namelijk jouw kaartje terug!

Het werkt heel simpel. Als jij voor 8 personen of meer in één keer kaartjes koopt storten wij € 25,- terug op je rekening. Kan jij dus mooi voor nop. Let wel even op, dit geldt alleen als je je kaarten online via onze website bestelt voor 25 december (eerste kerstdag). Stuur je transactienummer door naar tickets@hedon-zwolle.nl en wij regelen de rest.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.