Dit evenement is geweest

Soulzangeres Kris Berry geeft op vrijdag 29 december voorafgaand aan haar concert een intieme kleedkamer sessie en jij kan kans maken om erbij te zijn! Om kans te maken stuur een mail met je naam en transactienummer voor het optreden van Kris Berry naar marcom@hedon-zwolle.nl.

Kris Berry is terug! Met het nieuwe album Berry Street onder haar arm is de soulzangeres klaar om de zalen in te duiken. Berry die op festivals als North Sea Jazz, Eurosonic Noorderslag, Milkshake en Wicked Jazz Sounds stond is een bekende naam in het wereldje. Met haar single Let Go, die ze samen met Perquisite opnam scoorde ze al eens de Megahit op NPO 3FM. Nu is daar dan eindelijk het langverwachte nieuwe album Berry Street.


Op Berry Street komen mijn herinneringen en dromen samen. Het laat zien wie ik nu ben, maar ook waar ik vandaan kom. Mijn eigen omschrijving is ‘jaren negentig gospel pop’. Waar ik vroeger zong over heartbreak, gaat het nu meer over hoop en empowerment. Dat geeft de muziek een vurige energie. Het mooie is dat je die energie versterkt door hem te delen met anderen.

Kris Berry - Popmagazine Heaven


  

 

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.