Dit evenement is geweest

Gratis

Woensdag 31 mei mag je de rockster in jezelf naar buiten laten komen. Of de gamer, dat mag natuurlijk ook. We gaan namelijk een megavette gamecompetitie voor jullie organiseren.
En welk spel is nou perféct om gamer en rockster samen te brengen? Precies: het spel Rock Band!
Een muzikale gamewedstrijd op onze Playstation 4 in Het Vliegende Paard, waar jij en je bandleden direct de harten van het publiek kunnen veroveren.

Bands gaan de strijd met elkaar aan in de voorrondes, waarna de finale beslist welke band zichzelf de beste mag noemen! En als je wint, krijg je meer dan alleen eeuwige fame:

- 3 tickets voor een evenement in Hedon naar keuze;
- €50,- dranktegoed bij Het Vliegende Paard;

Opgeven kan d.m.v. een mailtje naar programma@buroruis.nl. Vermeld hierbij je naam en de namen van je bandgenoten.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.