WIN: Voor altijd GRATIS toegang tot Sabotage!

Zaterdag 22 oktober vieren we het 5 jarige bestaan van één van de tofste dance feesten van Oost-Nederland: Sabotage! Het beste van vijf jaar Sabotage komt voorbij op een nu al onvergetelijke nacht; drie dj’s, de grootste en de lekkerste dansvloer van Zwolle, nieuwe vrienden, oude bekenden, gekkigheid en veel gezelligheid. En wie jarig is, trakteert. Jij kan één van de 50 rozetten winnen waarmee je voor de rest van je leven GRATIS naar Sabotage kunt gaan! 

Wat moet je doen? 

 Gebruik deze "I WILL FIGHT FOR MY RIGHT TO PARTY" afbeelding als je Facebook omslag
 Laat in een reactie onder DIT BERICHT op Facebook weten dat je dat hebt gedaan
 Doe een dansje (optioneel)

Donderdag 20 oktober selecteren we de winnaars.


 

Voor wie Sabotage nog niet kent is kort gezegd de insteek; drie dj’s, de grootste en de lekkerste dansvloer van Zwolle, nieuwe vrienden, oude bekenden, gekkigheid en veel gezelligheid. Sabotage is meer dan een dance feest, het is een ware belevenis. Niets is te gek. Naast waanzinnige decors op het podium, zoals een live skate act of een metrostel, zijn er ook toffe performances geweest van o.a. Kubus, Jungle By Night, Falco Benz, Sticks & Moon, Rachel Green, De Likt en nog veel meer.

Wij snappen dat we je al te pakken hadden met "Sabotage", maar wat kun je nog meer verwachten 22 oktober? 

• HNK, Pauluz & $imon 

• Yung Internet

• Blue Heart Tattoo (live tattoo in de foyer)

• Hair Today (Barbier in de foyer) 

Zaterdag 15 oktober doen we nog een bijzondere aankondiging!! 

Natuurlijk is de entree deze avond ook weer voor 00.00 gratis, maar beter koop je even een ticket wanneer je zeker wilt weten dat je erbij bent.

 

 

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd