Diggy Dex verplaatst naar de Grote Zaal: er zijn weer tickets!

geplaatst op -

Toen we meldden dat het concert van Diggy Dex in de Kleine Zaal volledig uitverkocht was, kregen we vele verzoeken of de show niet kon worden verplaatst naar onze Grote Zaal. Kleine moeite dachten we; zo gezegd zo gedaan. En alsof dat niet genoeg is pakken we deze avond extra uit met een dubbele support: Terilekst en Linde Schöne!Het nieuwe album van Diggy Dex Golven is eind deze maand uitgekomen. Op dit album kom je gastbijdrages tegen van o.a. Linde Schöne, Jiggy Djé en Paul de Munnik. Laatstgenoemde was ook van de partij tijdens het DWDD-optreden deze week om het nieuwe nummer Laten We Dansen ten gehore te brengen.

Terilekst

Dennis van der Meijden, beter bekend als Terilekst kwam al vroeg in aanraking met Hiphop. Bij Spacekees nam hij in 1999 een nummer op en dit verscheen op zijn promoalbum. In combinatie met Spacekees verscheen hij op 2011 in de finale van de Grote Prijs van Nederland. In 2005 kwam zijn album ‘Spacekees & Terilekst’ uit met de single ‘Ik wil een meisje’. Dit nummer werd een grote hit. In samenwerking met Tenshun en Jiggy Djé vormt Terilekst in 2008 de groep Kohfie Konnect. In 2016 is zijn eerste soloalbum 'Turquoise' uitgekomen.

Linde Schöne

In haar kamer in Nijmegen schrijft Linde liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, het drama, de pijn en het geluk. Niet omdat ze rapt – want dat doet ze niet – maar de levensechte en rauwe wijze waarop ze haar verhaal vertelt doet denken aan de manier waarop dat gebeurt in hiphop. Haar debuut EP is geproduceerd door bekende namen uit de beat- en hiphopscene; Boeboe, Filosofischestilte, Subp Yao en Linde Schöne zelf. Samen met Diggy Dex gaat ze op tour om Nederland kennis te laten maken met haar muziek.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.