Timetable 40-jarig jubileum Plato bekend

geplaatst op -

Plato Zwolle bestaat alweer 40 jaar. Dit gaan wij groots vieren met jullie op zondag 11 september in Hedon. Plato is sinds de jaren ’80 in Zwolle te vinden. Momenteel is Plato gevestigd in een mooie ruime winkel aan de Klokkensteeg op het Eiland. Je kunt hier terecht voor een ruime collectie aan Vinyl, Cd’s en Dvd’s.

Tijdens deze dag kun je volop genieten van toffe optredens, verassende DJ-sets en een leuke popkwis. Plato is natuurlijk tijdens deze dag ook in Hedon te vinden met een leuke selectie en mooie aanbiedingen. 

 

Feestelijk programma
Het programma deze dag is inmiddels helemaal compleet gemaakt met Freez, die nieuwe nummers komt spelen. Tijdens deze dag kun je verder nog volop genieten van Indian Askin, Tamarin Desert, Meindert Talma, Eerie Wanda, Quiet Hollers en The Cool Quest. Natuurlijk kun je dan bij ons ook terecht voor een lekker hapje en drankje.

 

 

 

Kaarten voor het jubileum zijn te bestellen via onze website of loop bij Plato langs. De kaarten kosten 5 euro. Het volle programma duurt van 15:00 tot 23:00 uur.

 

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.