Aanstormende talenten tijdens de Popronde in Zwolle

geplaatst op -

Zaterdag 17 september komt de Popronde weer naar Zwolle. Net als bij de vorige edities komen aanstormende talenten spelen op verschillende locaties in de stad. Deze keer spelen de talenten onder andere in de kleine zaal van Hedon en in de Statenzaal.

 

In de kleine zaal van Hedon komen Rilan en Storsky voorbij. Rilan komt uit Haarlem en is niet te missen door zijn afro kapsel. Hij speelt samen met The Bombardies de sterren van de hemel met zijn rock & soul sound. In 2012 is hij zelfs nog benoemd tot ‘’3Fm Serious Talent’’. Storksky is een Rock duo. Dit duo heeft een volwassen sound en kan zich dan ook vergelijken met QOTSA, MUSE en Death From Above. Storksky stond ook al op Pinkpop en de zwarte Cross.

Statenzaal

De avond begint in deze zaal met Pitou. Dit talent heeft een stem die je meteen inpakt. De nummers vallen op door de klassieke achtergrond en het gebruik van vocale harmonieën, live uitgevoerd door 2 zangeressen. Nana Adjoa, zangeres en multi-instrumentalist komt ook naar Zwolle om te spelen tijdens de Popronde. Ze was al eerder te zien in de Wereld Draait Door met een spannend en dromerig nummer. Torii is begonnen met demo’s op Soundcloud. Inmiddels is een EP uitgebracht.

Afterparty

De afterparty vindt plaats in de Bommel met Cookachoo om 01:00 uur.

Vanaf 20:00 uur kun je terecht bij 17 locaties in Zwolle, zoals De Buurt en Sally O’briens. In totaal spelen deze avond 26 bands. De popronde is voor iedereen gratis te bezoeken.

 

 

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.