Ga mee op intro bij een studentenvereniging!

geplaatst op -

 

Zwolle heeft veel leuke studentenverenigingen in alle soorten en maten. Het ideale moment om deze verenigingen te leren kennen is tijdens de Bruisweek en op hun introductiedagen. Tijdens de HBO Bruisweek kom je de verenigingen veel tegen. Om verder kennis te maken met verenigingen kun je de HBO Bruisweek week verlengen met een verenigingsintro.

Om je Bruisweek compleet te maken, moet je dus eigenlijk nog één ding doen: je inschrijven voor een verenigingsintro! Niet alle intro’s zijn in dezelfde periode. Een aantal zijn direct aansluitend op de Bruisweek, andere intro’s vinden vroeg of later plaats. Voor het aanmelden bij een intro kan je terecht op de website van de specifieke studentenvereniging. Woensdag 31 augustus kun je vanaf 10:00 uur aansluitend op de Bruisweek deelnemen aan de introductie van Gumbo Millennium (intro: 31 augustus t/m 3 september) en Oikos Nomos (intro: 31 augustus t/m 3 september). Voor de Bruisweek zijn de introducties van ZHTC (intro: 22 aug t/m 27 aug), Absens Carens (intro: 17 t/m 27 augustus) en NSZ (Intro: 25 t/m 28 augustus). Erna komt de introductie van Boreas (intro: 5 september t/m 13 oktober) en de introductiedagen van Ichthus (intro: 8, 10, 15, 17 & 22 september).

Kijk voor meer informatie over de studentenverenigingen op www.bruisweken.nl/verenigingen.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.