Win een Dance partout voor 10 dancefeesten

geplaatst op -

We staan in de startblokken om er weer een fantastisch seizoen van te maken. Terwijl er in het pand hard wordt gewerkt aan een uiteenlopende danceprogramma van 90’s muziek tot Drum ’N Bass, van R&B en Hiphop tot Techno, van House tot pop, trappen we het dance seizoen af op 3 september met het allerleukste feestje: Singlefeestje <3 Hedon!

Jij kunt hier bij zijn, sterker nog, jij kan bij de eerste 10 dancefeesten van het seizoen aanwezig zijn met de Hedon Dance passe partout. Wat moet je doen? Volg ons op Snapchat (hedonzwolle) en stuur ons een snap met jouw beste partyface! Is jouw partyface-game sterk genoeg om ons ervan te overtuigen dat jouw verschijning dit najaar zeker niet mag ontbreken op onze feestjes? Verbluf ons en win een passe-partout voor o.a. Lux, DEEP, Eeuwigheid, Breakbaar, Reggae Yard en meer!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.