Win toegang tot een akoestische aftershow van Bombay in Hedon

geplaatst op -

Donderdag 24 maart staat Bombay bij ons in Hedon. In een videoboodschap laat Bombay weten een intieme akoestische aftershow backstage te geven. Om hierbij aanwezig te zijn hoef je op de avond van het concert enkel je naam achter te laten. Eind van de avond maakt de band bij de merchandisetafel de winnaars bekend. 

 

Bombay

Met een wisseling in bezetting veranderde Bombay Show Pig naar Bombay en vond de Amsterdamse band een nieuwe sound. Het eclectische hebben de twee mannen en vrouw achter zich gelaten. Debuutplaat Show Your Teeth focust zich meer op de lo-fi grunge sound uit de jaren 90. 

De muziek van Bombay kan het beste vergeleken worden met MGMT, Phoenix, Gorillaz en het beste wat de jaren '90 qua garage pop te bieden heeft. De band speelde al in de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast speelde Bombay op grote festivals als Best Kept Secret (NL) en Great Escape (UK).


"Een nummer wat het live erg goed doet is Slowmotion. Dat is echt de hit. Het is meteen al de hoeksteen van de set geworden. Het werd de eerste keer meteen duidelijk”, laat het trio weten in een interview met Pinguin Radio.


Support Elecampane

Elecampane is het project van drie voortvluchtigen uit Concrete Knives. Ze schipperen heen en weer tussen pop en postpunk, nineties-rock en hedendaagse indie. Op de eerste EP getiteld High Hopes staan vijf songs die de energie en aangeboren doeltreffendheid van het project weerspiegelen. Eigenschappen die de songs zowel heel persoonlijk als universeel doen aanvoelen.

 

Tickets & meer info...


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.