Nieuwe pop-up show met bomvol programma!

geplaatst op -

De Pop-Up Show is een vrolijke talkshow vol muzikale uitspattingen in de stijl van bijvoorbeeld Jools Holland. Presentator Willem Alkema neemt je mee naar een muzikale speeltuin waarbij je het gevoel krijgt dat je net een televisie uitzending bent binnengewandeld.

De Pop-Up Show van zondag 6 maart zit dan ook bomvol bijzondere items. Zo worden de kersverse nieuwe Hedon Beurs bands aan het publiek voorgesteld. Dit zijn acts waarvan Hedon vindt dat ze net een beetje extra steun verdienen om bijvoorbeeld die laatste stap richting het grote publiek te kunnen maken. Komend jaar zijn dit het vijfkoppige Tracey Silhouette (denk: Ben Howard, Mumford & Suns, U2 en Angus & Julia Stone) en de energieke garagerockband Magnetic Spacemen, geïnspireerd door bands als The Hives, Ramones, Nirvana en The Who.

We hebben daarnaast Rico (je weet wel, die van o.a. Rico & Sticks) weten te strikken om iets te komen vertellen over het succes van  #OpgezwolleTotNu. Chris Hordijk, van o.a. The Voice of Holland, komt praten over zijn nieuwe EP en laat hier uiteraard ook wat van horen. Tot slot releast Aïrto dezelfde week zijn single welke hij maakte in samenwerking met een wereldberoemde DJ. Wie dat is en hoe dat tot  stand is gekomen gaan we natuurlijk aan hem vragen.

Natuurlijk is de bar ook gewoon geopend en verwachten we naast een vol programma ook een boel gezelligheid. De toegang is helemaal gratis en een leukere zondagmiddag kunnen wij ons momenteel niet bedenken ;-). We beginnen om 15.30 uur (deuren open 15.00 uur). Graag tot dan!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.