Line-up indoorfestival Paardpop compleet

geplaatst op -

Waar we eerder al o.a. The Brahms, Orange Fox en Echo Movis konden aankondigen voor indoorfestival Paardpop, kunnen we nu de line-up compleet maken. Zo zullen ook Ares, Party Party Band, Tour De Moos, Zwolstalig, DJ Berkum en The Yukon Club het festival op woensdag 2 maart in Het Vliegende Paard aandoen. Indie- en electroconcept STROHM zal het festival met een climax afsluiten. 

 

Het festival met het meeste talent op het kleinste aantal vierkante meters wordt ook wel eens bestempeld als mini-Eurosonic. Paardpop heeft als showcasefestival een naam hoog te houden. Eerdere edities presenteerden namelijk al acts als Jett Rebel, Kensington en Handsome Poets. Bezoekers kunnen zo toekomstige headliners al in een vroeg stadium ontdekken.

Dit jaar biedt de line-up weer een mooie mix van lokaal en landelijk aanstormend talent. De pop- rockband The Brahms wordt gezien als één van de meest veelbelovende acts van 2016 en heeft met Golden al een 3FM Megahit op haar naam staan. Orange Fox uit Epe verkocht eerder al de kleine zaal van Hedon uit en presenteerde afgelopen najaar haar nieuwe EP in de grote zaal van het Zwolse poppodium. De videoclips van rapper Ares zijn goed voor honderdduizenden views op Youtube.com. Daarnaast leverde Ares samen met Afriki een track af voor het prijswinnende album New Wave, die ook o.a. Drank & Drugs voortbracht van Ronnie Flex & Lil’ Kleine. Samen met de nieuwe generatie Zwolse hiphop-acts De Alliantie, Tour De Moos en Zwolstalig treedt hij op in de volledig opgeknapte kelder van het monumentale pand van Het Vliegende Paard.


Klik hier voor tickets.


 


PAARDPOP

Line-up: THE BRAHMS / ORANGE FOX / ECHO MOVIS / RADIO ELIZA / JESSY / HARD & HEADY / ARES / DE ALLIANTIE / TOUR DE MOOS / ZWOLSTALIG / PARTY PARTY BAND / STROHM / THE YUKON CLUB / DJ BERKUM

Locatie : Het Vliegende Paard, Zwolle
Wanneer : woensdag 2 maart
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : € 7,50


 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.