Karel J. Schepers EP release verplaatst naar grote zaal Hedon

geplaatst op -

Op 14 februari, Valentijnsdag, released de Zwolse singer- songwriter Karel J. Schepers de EP Vang Me Op in Hedon. Wegens de grote vraag naar kaarten is zijn show verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal van Hedon. Vang Me Op is de opvolger van debuut-EP Lenteregen welke in januari 2015 al voor een uitverkochte kleine zaal zorgde. 

In december kwam de single Pilotenlaan 67B uit. Al snel daarna trad hij onder andere op op Eurosonic/Noorderslag in Groningen, het grootste showcase festival van Nederland. In de week van 1 februari komt tweede single Wie Vangt Me Op uit. Tot aan zijn EP-release zal Karel J. Schepers diverse pop-up optredens verzorgen in Zwolle. Bij de EP-release zal zijn nieuwste EP Vang Me Op exclusief verkrijgbaar zal zijn.

Karel J. Schepers en zijn band, is het afgelopen jaar ondersteund door Hedon met een beurs. Een talentontwikkelingstraject van Hedon waarmee zij lokaal talent stimuleren en ondersteunen bij het ondernemen van stappen in hun muzikale carrière.

Klik hier voor ticket en meer info voor de EP-release in Hedon. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.