Eerste namen bekend voor indoorfestival Paardpop

geplaatst op -

Indoorfestival Paardpop keert woensdag 2 maart terug in Studentencafé Het Vliegende Paard. Zojuist konden we de eerste namen voor het festival bekend maken. The Brahms (bekend van 3FM megahit Golden), Orange Fox, Echo Movis, Radio Eliza, Jessy, Hard & Heady en De Alliantie zullen de podia in het monumentale pand betreden. Het festival, ook wel eens bestempeld als de Eurosonic van Zwolle, heeft een naam hoog te houden. Eerdere edities presenteerden namelijk al acts als Jett Rebel, Kensington en Handsome Poets. 

 


"Met hun uiterst radiovriendelijke indiepop vol tropische accenten hadden The Brahms al een enorme airplayhit: 'Golden, We Are Golden, We Are Rebels', je zingt en hupst het vast zo mee. Landelijk succes, en dat terwijl ze pas in maart hun tweede ep uitbrengen." ~ Menno Visser over The Brahms op Noorderslag (3voor12.nl)


 

Het festival met het meeste talent op het kleinste aantal vierkante meters komt er weer aan. Op woensdag 2 maart staat studentencafé Het Vliegende Paard van kelder tot bovenverdieping in het teken van Paardpop 2016. Dit jaar biedt de line-up weer een mooie mix van lokaal en landelijk aanstormend talent. Zo wordt The Brahms gezien als één van de meeste veelbelovende acts van 2016 en stond Orange Fox uit Epe eerder in een uitverkochte kleine zaal van Hedon en presenteerden ze hun debuut-EP in de grote zaal van het poppodium. Op veler verzoek keert dit jaar ook het Hiphop Underground-podium terug en wel in de onlangs volledig opgeknapte kelder. Aan de mannen van Zwolse Hiphopact De Alliantie de eer hem weer af te breken.

Meer namen worden spoedig bekend gemaakt. Klik hier voor info en tickets. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.