VIER NIEUWE DATA VOOR STROHM

geplaatst op -

Goed nieuws komt altijd in drievoud en supergoed nieuws komt in dit geval in viervoud! Wij kunnen namelijk vier nieuwe edities van STROHM bekendmaken. STROHM is DE maandelijkse avond in Hedon voor de liefhebber van  (live) electronica. Fans van indie-electronics als Alt-J en Oscar & The Wolf, maar ook bijvoorbeeld van James Blake en Jon Hopkins kunnen hier hun hart ophalen.

Dit genre wordt alsmaar populairder en ook in Nederland sleutelen talloze producers en muzikanten op zolderkamertjes of in oefenruimtes aan prachtige electronische liedjes. Steeds meer van deze artiesten treden naar buiten en wij willen hen met STROHM graag een platform bieden. Op STROHM zie je in een met fraaie  visuals aangeklede sfeervolle omgeving de namen van de toekomst en hoor je de fijnste beats en electronics van onze DJ’s.

Vandaag voegen we vier nieuwe avonden toe aan de agenda. Voor een compleet overzicht klik je HIER.  

YAKUMO 21-01

Live laag voor laag opgebouwd, met rauwe analoge synthesizer sounds en rauwe drums. Subtiel veranderende, betoverende melodieën dat is Yakumo.

 Info & Tickets

 

 FALCO BENZ 25-02:

Live was Falco Benz afgelopen zomer te zien op festivals als Best Kept Secret, We Are Electric Weekender, 22Fest en Solar Weekend Festival. Falco Benz houdt van synthesizers, aanstekelijke melodieën en warme harmonieën.

Info & Tickets 

 

DOLLKRAUT 31-03

Een analoge geluidstovenaar die zijn liefde voor 70’s space age synthesizers en lo-fi-filmsoundtracks van oude helden als John Barry en Ennio Morricone combineert met een hang naar glitter en glamour en intussen zijn ogen op de dansvloer gericht houdt.

Info & Tickets

 

OIJ & IX 21-04

IX mikt niet op de hitparade, maar de songs zijn vaak zo catchy dat niets kan worden uitgesloten. Het geluid van OIJ op zijn beurt kan worden beschreven als een combinatie van ruimtelijke cinematic soundscapes en bodemloze synthesizers met opliftende refreinen

Info & Tickets

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.