Programma Muziek bij de Buren Zwolle compleet

geplaatst op -

Op 13 december 2015 vindt Muziek bij de Buren voor de eerste keer plaats in Zwolle. Zowel muzikanten, als huiskamers hebben zich kunnen aanmelden, om deel te nemen aan dit festival. Na een selectieperiode is het programma met maar liefst 39 huiskamers en 41 bands/muzikanten, compleet. De officiële opening van Muziek bij de Buren is in Hedon Zwolle, waarna 117 optredens volgen in de huiskamers. Daarna zal er, wederom in Hedon, afgesloten worden met de afterparty, Hedon Presents: Muziek bij de Buren. Alle optredens gedurende de dag zijn gratis te bezoeken.

 

Om 11.00u zal Muziek bij de Buren officieel geopend worden in Hedon, waarna er vanaf 13.00u optredens starten in de verschillende huiskamers tot 17.30u. In deze huiskamers zijn er optredens te zien in uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot rock & roll. Alle geselecteerde muzikanten hebben een link met Zwolle.

Vanaf 17.00u zijn de bezoekers welkom bij Hedon, en is daar de mogelijkheid om een hapje te eten. Om 18.00u start Hedon Presents: Muziek bij de Buren Afterparty. Hier presenteert Muziek bij de Buren in samenwerking met Hedon, singer-songwriter Ruud Fieten, de indie- folkband Tracey Silhouette en singer-songwriter duo Bananas Playground, die overdag ook in de woonkamers optredens hebben gegeven.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op Muziekbijdeburen.nl of haal de programmakrant op bij Hedon Zwolle.

11.00u 12.30u Officiële opening Muziek bij de Buren!
Locatie: Hedon Zwolle

13.00u – 17.30u Start festival! Kijk voor het programma, locaties en het blokkenschema op de website of haal de programmakrant bij Hedon.

18.00u - 23.00u Hedon Presents – Muziek bij de Buren Afterparty!
Muziek gemist? Niet getreurd! Er zullen een aantal artiesten ’s avonds verhuizen van de woonkamer naar het podium van Hedon. Gratis toegang.

Muziek bij de Buren in Zwolle is onderdeel van Stichting Muziek bij de Buren. Muziek bij de Buren huiskamerfestival vindt op 13 december ook plaats in Arnhem, Nijmegen, Hengelo en Deventer. Kijk voor meer informatie op www.muziekbijdeburen.nl.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.