Herman Brood Academie presenteert Radio Eliza, The Legs en Silent War

geplaatst op -

De Herman Brood Academie on tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie en is gratis te bezoeken. Bands als Rondé, Jay-Way, Emil Landman en Go Go Kill zijn al eerder mee geweest op tour. Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie tijdens de tour aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional, zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding en wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek.

 

Deze editie hebben we weer een mooie line-up en gaan de bands: Radio Eliza, The Legs en Silent War mee op tour. Denk bij Radio Eliza aan vrolijke electronic indie pop, dat doet denken aan als artiesten zoals The Wombats en MGMT. The Legs daarentegen is een powertrio geïnspireerd door de rockmuziek uit de jaren 60 & 70 met verrassende, sfeervolle en veelzijdige nummers. Vervolgens hebben wij ook nog Silent War, een enthousiaste alternatieve indie rock band met sferische melodieën en een knallend ritmesectie.


Vrijdag 11 december doet HBA On Tour Hedon aan. Klik hier voor meer info.


 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.