Programma

Hedon is vanaf 25 september weer open met coronatoegangsbewijs

Welkom thuis! We hebben je gemist! Bij alle shows volgen wij de actuele regels en richtlijnen van de overheid en het RIVM, dit betekend dat je vanaf 25 september bij shows in Hedon in het bezit moet zijn van een coronatoegangsbewijs.

Om Hedon te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Dit is verplicht voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Dit coronatoegangsbewijs is een QR-code die je bij binnenkomst laat zien. Deze code kan je maken via de CoronaCheck-app. Tevens vragen wij bij binnenkomst naar een geldig legitimatiebewijs.

Vaccinatiebewijs: bij volledige vaccinatie, kun je met de CoronaCheck-app van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Log in met je DigiD. Als je bij de vaccinatie toestemming hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dit niet automatisch gaat, kun je je vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app.

Negatieve testuitslag: maak via Testen voor Toegang een afspraak voor een gratis coronatest. Bij een negatieve uitslag, ontvang je via de testlocatie een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app omzet in een QR-code. Let op: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd en de negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Je kunt je afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het concert inplannen.

Herstelbewijs: heb je corona gehad en kun je dat aantonen met een positieve PCR-test? Dan kun je een herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt in de app. Dit werkt alleen als de positieve test tussen de 11 dagen en 180 dagen oud is.